Salsa in Utrecht

Salsa of Zouk leren dansen in het centrum van Utrecht? Bij Salsachun is dat leuk, betaalbaar en professioneel, want wij hebben meer dan 20 jaar danservaring!

*NIEUW! Cadeaubonnen, Openingsdans en privélessen: ALLEEN koppels/stelletjes

Tot en met 22 mei geven we alleen aan koppels: Privéles en Openingsdans lessen: Dit doen we op een speciale locatie PRIVÉ LES én met VIDEO VOORBEELDEN! Een Cadeaubon Privéles is 2 jaar geldig! De groepslessen vervallen i.v.m. Corona. Meer info: 06-50285024

Momenteel kun je je inschrijven voor de nieuwe mei ’20 Salsa lessen. Wil je in korte tijd Salsa willen leren dansen: Lesroosters en locaties

Instromen in de huidige cursussen is mogelijk na telefonisch contact/overleg, dat kan op: 06-50285024

Meteen meedoen met de cursus?

De voorlopige nieuwste mei ’20 inschrijfroosters bekijk je op: Lesroosters en locaties

Een beg. cursus bestaat uit 8 lessen voor maar 45 euro of zelfs 35 euro voor studenten. Je kan met of zonder  vaste partner dansen, want wij zorgen voor extra heren.

Workshops, privé- of openingsdans lessen & DJ opdrachten

Voor speciale gelegenheden, zoals onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en trouwerijen, bieden we het gehele jaar door workshops, DJ avonden, privé- en openingsdans lessen aan in Salsa en Zouk. Hiervoor kan je ons direct berichten met de kennis dat we ook catering kunnen regelen en we deze opdrachten op zowel onze als op jouw locatie aan kunnen bieden.

Salsa lessen als cadeau geven

Een cadeaubon geven aan een vriend of vriendin is ook leuk, omdat dansen juist een leuk cadeau en een leuke activiteit is voor 2, dus koop hier je cadeaubon!

Salsachun in samenwerking met Holland's Got Talent

Zie ook onze bijdrage aan Holland’s Got Talent!

Salsachun Salsa Utrecht

Swingende Salsa lessen in Utrecht centrum, al vanaf 35 euro voor 8 lessen!