Salsachun bestaat sinds 25 jaar in Utrecht centrum

In 2024 bestaan we 25 jaar in Utrecht!  
We zijn begonnen met onze Salsaschool in Utrecht, omdat veel mensen Salsa wilden leren dansen, maar het te duur vonden. Daarvoor hebben we destijds besloten om betaalbare lessen aan te gaan bieden, met daarbovenop een focus op gezelligheid en het garanderen van professionele kwaliteit van lesgeven waardoor we in onze 25 jaar van bestaan al vele duizenden dames en heren hebben mogen lesgeven!

Wij hebben de Salsa in Utrecht altijd zo goedkoop mogelijk gehouden, zodat iedereen  met plezier en ook betaalbaar kan leren dansen, en dat is de zien aan onze: lesprijzen.

Voor ons staat plezier in het dansen voor op! Maar kwaliteit in het lesgeven én mensen goed leren dansen zijn onze andere hoofddoelen! Na 25 jaar Salsa dansen Utrecht gaan we lekker door met betaalbare lessen: 8 lessen voor 50 euro óf 40 euro voor studenten.  

Klik op de volgende link voor foto’s van media (AD), workshops op bedrijfs- en studentenfeesten, en bekijk foto’s van de afgelopen jaren!

*Tijdens de cursussen zorgen wij voor extra heren! Inschrijven van te voren is verplicht i.v.m. regelen vaste koppels! 

Workshops, Privé- of openingsdans lessen 

Voor speciale gelegenheden, zoals onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en trouwerijen, bieden we het gehele jaar door workshops, privé- en openingsdans lessen aan in Salsa en Zouk. Hiervoor kan je ons direct berichten met de kennis dat we ook catering kunnen regelen en we deze opdrachten op zowel onze als op jouw locatie aan kunnen bieden.

Salsa lessen als cadeau geven

Een cadeaubon geven aan een vriend of vriendin is ook leuk, omdat dansen juist een leuk cadeau en een leuke activiteit is voor 2, dus koop hier je cadeaubon!

Salsachun in samenwerking met Holland's Got Talent
Salsachun Salsa Utrecht