Salsa cadeaubon voor je vrienden, collega of familie!

Wil je een vriend(in) of familie een leuke verassing geven!
Geef hem/haar dan een salsa cadeaubon voor een swingende salsacursus óf privéles!
*Een cadeaubon is één jaar geldig

Een privéles kun je alleen of als koppel doen. Dus het is niet nodig om een partner mee te nemen. Privélessen bieden  uitkomst voor mensen zonder enige vorm van danservaring die in korte tijd de Salsa, Merengue, Zouk óf Bachata onder de knie willen krijgen. Voor vragen kunt u klikken Contact / inschrijven.

Wij doen ook Salsaworkshops op feesten: verjaardag, jubileum, studentenfeesten op locatie bij u of uw vrienden! 

Salsa cadeaubon

Openiningsdans Utrecht Salsa cadeau voor je vriendin of vriend of groep!

Privéles Salsacadeaubon of een cadeaubon voor een Salsacursus!

*Tijdens de cursussen zorgen wij voor extra heren! Inschrijven van te voren is verplicht i.v.m. regelen vaste koppels! 

Workshops, Privé- of openingsdans lessen 

Voor speciale gelegenheden, zoals onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en trouwerijen, bieden we het gehele jaar door workshops, privé- en openingsdans lessen aan in Salsa en Zouk. Hiervoor kan je ons direct berichten met de kennis dat we ook catering kunnen regelen en we deze opdrachten op zowel onze als op jouw locatie aan kunnen bieden. 

*Salsa lessen cadeau geven aan jezelf, een vrienden óf familie: alle dans lessen, Salsa workshop worden opmaat gemaakt voor iedereen met óf zonder danservaring en we zorgen altijd voor een danspartner mocht je nog geen danspartner hebben! Zo leer je op een leuke en energieke manier dansen en leuke nieuwe mensen kennen op Salsa muziek! 

Een cadeaubon geven aan een vriend of vriendin is ook leuk, omdat dansen juist een leuk cadeau en een leuke activiteit is voor 2, dus koop hier je cadeaubon!

Salsachun in samenwerking met Holland's Got Talent
Salsachun Salsa Utrecht