Van 15 t/m 17 juli ’24 Zomer Proeflessen!  

LocatieStart
Weerdsingel westzijde 20
Utrecht centrum
Maandag 15 juli ‘24*
19.00 salsa beginners
*Schrijf je in voor een Proefles! (Groepsgrootte)
Weerdsingel westzijde 20
Utrecht centrum
Woensdag 17 juli ‘24*
19.00 salsa beginners
*Schrijf je in voor een Proefles! (Groepsgrootte)

*Tijdens de salsa proeflessen zorgen wij voor extra heren! 
Alle lessen worden gegeven in Utrecht Centrum!
Klik hier voor de routebeschrijving ons locatie.
Voor meer info: 06-50285024

Door het gehele jaar kun je contact met ons opnemen voor workshops, privé- en openingsdans Salsa lessen! Een Salsa cursus of privé les cadeaubon geven aan een vriend of vriendin is ook leuk! Omdat dansen juist een leuk cadeau en een leuke activiteit is voor 2! Ons doel is leuke lessen geven voor iedereen en ook zo betaalbaar mogelijk te houden! Door middel van een leuke sfeer zorgen we dat iedereen kan Salsa dansen ook tijdens de Salsa proeflessen!
Meer info: Neem contact op

Salsachun Salsa Utrecht
Salsa leren dansen: Chun 0650285024

Workshops, Privé- of openingsdans lessen 

Voor speciale gelegenheden, zoals onder andere vrijgezellen feesten, bedrijfsuitjes en trouwerijen, bieden we het gehele jaar door workshops, privé- en openingsdans lessen aan in Salsa, Bachata, Merengue of Zouk. Hiervoor kan je ons direct berichten met de kennis dat we ook catering kunnen regelen en we deze opdrachten op zowel onze als op jouw locatie aan kunnen bieden. Alles maken we in overleg met jou op maat. Heb je een vrienden uitje of familie dag, dan is een Salsa workshop een leuke manier het ijs te breken met een leuke workshop met Salsa muziek. Alle lessen en workshops worden gegeven op 8 minuten lopen van Utrecht Centraal Station. Na de workshop ben je binnen 5 minuten lopen in de binnen stad van Utrecht om door te feesten met de vrijgezellenfeest vrienden:)

Salsa lessen cadeau geven aan vrienden, familie of collega’s!

Een cadeaubon geven aan vrienden, familie een collega of een date is ook leuk, omdat dansen juist een leuk cadeau en een leuke activiteit is voor 2, dus koop hier je cadeaubon!